Enter your keyword

Boeken

grondwerk met paardenGrondwerk met paarden – van spelen tot gymnastiseren

Uiteraard over paarden en over paarden trainen, op de grond. Met lichaamstaal, met druk, met de excellente “X” maar vooral met veel kijken en met de nadruk op het ontwikkelen van “gevoel”.

Meer details over deze bestseller en hoe je hem kan kopen vind je hier.

 

 


denkwerkDenkwerk – of waarom paarden van leertheorie houden

Waarom houden paarden van leertheorie? Omdat leertheorie hun mens uitlegt waarom vriendelijker trainen echt beter werkt. Inge beschrijft in dit vaak bewierookte boek hoe paarden denken en leren, en wat dat betekent voor je training.

Meer details over dit boek en hoe je het kan kopen vind je hier.

 

 


grondwerk met paardenGrondwerk met paarden – van spelen tot gymnastiseren   Uiteraard over paarden en over paarden trainen, op de grond. Met lichaamstaal, met druk, met de excellente “X” maar vooral met veel kijken en met de nadruk op het ontwikkelen van “gevoel”. Meer details over dit bestverkopende boek en hoe je het kan kopen vind je hier.

 


denkwerkDenkwerk – of waarom paarden van leertheorie houden Waarom houden paarden van leertheorie? Omdat leertheorie hun mens uitlegt waarom vriendelijker trainen echt beter werkt. Inge beschrijft in dit boek hoe paarden denken en leren, en wat dat betekent voor je training. Meer details over dit nieuwe boek en hoe je het kan kopen vind je hier.