Enter your keyword

Dead Cow Walking

Dead Cow Walking

In de US is het op 13 december “National Day of the Horse” – om het met de woorden van de organisatie (gestart door Dennis Reis, een NHer die uit de Dorrance/Hunt-stal komt) te zeggen “encouraging the people of the United States to be mindful of the contribution of horses to economy, history and character of the United States”. De US mag dan wel cowboyland zijn, laat ons niet vergeten dat de hele wereld er anders zou uit gezien hebben zonder paarden. In The Horse Park in Kentucky staat de waarheid “History was written on the back of the horse” in steen gebeiteld.
Fijn, dus, maar laat ons tegelijk niet vergeten dat het een week later, op 21 december, daar ook één van de drie “National Hamburger Days” is (Thanksgiving is daar dus eigenlijk “national Turkey Day”). Wat heeft die koe gedaan dat ze niet krijgt wat het paard krijgt? Toch maar even dit artikel lezen.
Het is overigens ook “National French Fried Shrimp Day” daar, maar ik denk dat garnalen nog een lange weg te gaan hebben voor ze een artikel als Dead Cow Walking krijgen.In de US is het op 13 december, nu maandag dus, “National Day of the Horse” – om het met de woorden van de organisatie (gestart door Dennis Reis, een NHer die uit de Dorrance/Hunt-stal komt) te zeggen “encouraging the people of the United States to be mindful of the contribution of horses to economy, history and character of the United States”. De US mag dan wel cowboyland zijn, laat ons niet vergeten dat de hele wereld er anders zou uit gezien hebben zonder paarden. In The Horse Park in Kentucky staat de waarheid “History was written on the back of the horse” in steen gebeiteld.
Fijn, dus, maar laat ons tegelijk niet vergeten dat het over een week, op 21 december, daar ook één van de drie “National Hamburger Days” is (Thanksgiving is daar dus eigenlijk “national Turkey Day”). Wat heeft die koe gedaan dat ze niet krijgt wat het paard krijgt? Toch maar even dit artikel lezen.
Het is overigens ook “National French Fried Shrimp Day” daar, maar ik denk dat garnalen nog een lange weg te gaan hebben voor ze een artikel als Dead Cow Walking krijgen.