Enter your keyword

Communiceer!

Communiceer!

Hoe kan je beter leren dan met en van elkaar? Er zijn verschillende manieren waarop dat kan.

  • de wintercursussen gaan door op verschillende plaatsen in België en Nederland. Je leert er (bijna) alles over leer- en motivatietheorie. Niet alleen voor clickertrainers!
  • er is een ‘algemene’ facebookgroep voor iedereen die clickertraint met paarden: I Train My Horse’s Brain
  • er is een gesloten facebookgroep voor iedereen die de Theory of Fun-cursus of de wintercursussen heeft gevolgd, waarop regelmatig interessante artikels en/of onderzoeken worden gepubliceerd, in opvolging van de inhoud van deze cursussen: Been Down The Rabbit Hole
  • op het gesloten forum van neighbook.com zal je binnenkort praktisch begeleid worden bij het clickertrainen, vooral bij het rijden. Facebookgroepen mogen dan wel alomtegenwoordig en makkelijk in het gebruik zijn, je vindt er niks op terug, je kan niks in onderwerpen indelen en discussies kunnen snel uit de hand lopen. Mensen komen en gaan.
    Het gesloten forum zal daarentegen een strikt toegangsbeleid hebben: je moet écht willen leren om toegelaten te worden. Je zal dus ook meters (of peters) nodig hebben! Het wordt een warme, veilige plaats waar je met elkaar kan leren en proberen (er is een proefproject lopende dat heel goed gaat, en die sfeer willen we behouden als we naar het ‘echte’ forum verhuizen!). Samen begeleiden we je spelenderwijs door verschillende rij- en leerniveau’s. Het is de bedoeling dat er echt praktische vooruitgang wordt gemaakt, zodat je een heerlijke relatie opbouwt met een blij, ontspannen paard. Alléén voor mensen die positief met elkaar willen omgaan!