Enter your keyword

Clickerbadges

Clickerbadges

Er zijn drie clickerbadges: clickerskilledclickermindedclickercoach en één community-label: Special Cookie. Clickerskilled is een praktijkbadge, clickerminded gaat over de theorie achter de praktijk. Clickercoach is een ruggensteuntje voor hen die zelf les willen geven.
Special Cookie is een bijzondere award voor iemand die belangrijk is voor de clicker-community.
Er zijn verschillende badges met verschillende niveaus, die samen een concreter beeld geven van wat iemand kan. Op die manier weet je precies wat je aan iemand hebt.

Hieronder vind je een overzicht van alle clickerbadges.

Clickerskilled

De clickerskilled-labels helpen clickertrainers om praktische vaardigheden te verwerven op een gestructureerde manier. Toch willen we geen “juiste” volgorde van oefeningen opleggen (hoewel we wel suggesties doen). Je kiest je oefeningen voor het overgrote deel zelf. Slechts een paar oefeningen zijn verplicht; niet iedereen heeft immers dezelfde interesses, en elk paard is verschillend.
Ook de moeilijkheidsgraad van de oefeningen zelf is niet zo belangrijk. Wat we wél willen doen, is trainers maken. Je zal dus beoordeeld worden op het afwerken van je cues, je criteria en je inzicht in de praktijk van het belonen.

[products columns=”3″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”7719″]

Clickerminded

De clickerminded-cursussen zijn basistheorie voor ieder die wil weten waar hij mee bezig is als hij gaat clickertrainen. Het kan zonder, maar we zijn ervan overtuigd dat als je beter weet waarom wat je doet werkt, dat dan ook je inzicht in de praktijk beter wordt.

[products columns=”3″ orderby=”title” order=”ASC” ids=”7585, 7734″]