ik ben twee zielen…

This old dog is still digging for fresh bones.

Ik ben m’n eigen kleine bedrijf in illustratie, grafische vormgeving en website design, met een bijzondere interesse in game design en gamification. Ik hou van heldere, bijna roekeloze kleuren en tekst die niet bang is om zichzelf te presenteren als grafisch element. Als die twee niet beperkt worden door een commerciële briefing (“kan het logo niet groter?”) ontploffen ze in wilde illustraties zo klein als een dode vogel of zo groot als een plafond.
De laatste tijd focus ik me weer meer op het creëren van illustratie en artwork, eerder dan op CMYK en HTML.

This old horse is always grazing for more ethics.

Ik ben een trainer, instructeur, coach, denker en schrijver over gedrag, motivatie, cognitie, research en de ethologie van paarden. Ik probeer een beter leven voor paarden te maken, gebaseerd op de principes van clickertraining en game design. En hoewel er niks zo uitdagend is als games bedenken voor paarden (en hun ruiters), heeft het wel degelijk een verandering helpen veroorzaken in de manier waarop paarden getraind worden. Het is een snel groeiende niet-gewelddadige manier om paarden te motiveren, maar het meest verrassende is misschien nog wel dat ik een heleboel heb geleerd over het uitleggen van moeilijke dingen aan mensen.

…in vijf kleuren.

1

ik als kunstenaar

Art on Everything(e)
2

ik als vormgever

CremeBrulee
3

ik als denker

4

ik als schrijver

Grondwerk, Rijwerk en Denkwerk
5

ik als lesgever

ClickerAcademie