“It’s an attention grabber”

Wat ben ik blij met de mensen van het ITMHB-demoteam, waar we gisteren een brainstorming mee hadden over wat we zouden laten zien in onze volgende demo’s.
Dan heb ik echt het gevoel dat we vooruitgang maken. Ik zie steeds meer mensen om me heen die oorzaken aanpakken, en niet symptomen. Die de moeite nemen om na te denken over waarom dingen gebeuren, en niet alleen maar over hoe ze dingen moeten “fixen”.

Die demo’s zijn bedoeld voor een beurs waar het mensen over het algemeen niks kan schelen waarom hun paard doet wat hij doet. Want zo is het niet in de “echte” paardenwereld daarbuiten, he? Om onze stand heen zullen we allerlei dingen zien verkocht worden die gemaakt zijn om het paarden oncomfortabel te maken of zelfs pijn te doen, maar wel met een vriendelijk woord er op geplakt, zodat mensen niet onder ogen hoeven te zien wat ze hun eigen “beste vriend” aandoen.

En waarom zou je ook beginnen nadenken, als mensen als Monty Roberts hun onzin ook zomaar mogen blijven verkopen, en nog steeds toegejuichd worden ook?